skip to Main Content

Assepoes
Het dansgezelschap Pop-up Dance bestaat uit de twee jonge dansondernemers Julia Zuurbier (opgeleid aan de Nationale Balletacademie, Amsterdam) en Youri Jongenelen (opgeleid aan het Koninklijk Conservatorium, Den Haag) en biedt dans aan voor speciale gelegenheden: een bruiloft, de 80ste verjaardag van een familielid of de ‘grand opening’ van een bedrijf.

Tijdens Kunst tot de Nacht laat Pop-up Dance een scène zien uit hun allernieuwste productie Assepoes: een dynamische en verrassende balletvoorstelling, waarbij het beroemde ballet van Assepoester omgetoverd is tot een korte voorstelling op huiskamerformaat. De voorstelling is toegankelijk voor jong en oud! Energieke, humoristische en meeslepende scènes wisselen elkaar in een rap tempo af.

Deze productie is gemaakt op een veel kleiner oppervlakte dan traditionele balletten, waardoor het mogelijk is om deze voorstelling in een grotere woonkamer, tuin of bijvoorbeeld bedrijfskantine te dansen! Pop-up Dance zorgt voor de benodigde techniek voor jouw tijdelijke theater op locatie. Is jouw woonkamer toch echt te klein? Naast privé-voorstellingen zal Assepoes ook regelmatig te zien zijn in kleine theaters en theatercafés.

Aanvang voorstellingen: 20.15 uur – 21.00 uur – 21.45 uur – 22.30 uur – 23.15 uur.

Locatie & Tijd

20.00 – 23.30 uur
Koorstraat 31
www.dansstudioflex.nl
Busroute 2

Back To Top